Ön jegyvásárlásával elfogadja a Nonmono házirendjét. A házirendet be nem tartókat figyelmeztetjük és abban az esetben, ha nem hagynak fel tevékenységükkel, a többi résztvevő érdekében el is vezettethetjük.

  1. A résztvevők kötelesek egymással kulturált hangnemben kommunikálni. A kölcsönös tiszteletadás elvárt és kötelező.

 

  1. Az előadások során kép- videó- és hangrögzítés csak az arra kijelölt személyek számára megengedett.

 

  1. Az előadás megzavarása azonnali kivezetést von maga után.

 

  1. Előadásaink csak józan állapotban látogathatók, tudatmódosító szerek hatása alatt álló személyektől a belépést a szervezők megtagadhatják. Ez vonatkozik azokra az esetekre is, amikor a szerhasználat nem bizonyos, de vélelmezhető.

 

  1. Az előadások csak érvényes jeggyel látogathatók.

 

  1. Belépőjegy birtokában, azt miden alkalommal bemutatva egy személy többször is ki- és beléphet a rendezvény területére.

 

  1. A belépőjegy csak akkor jogosít a rendezvényre történő belépésre, ha a látogató elfogadta a rendezvény házirendjét és tudomásul veszi, hogy a rendezők annak betartását ellenőrzik.

 

  1. Rendezők fenntartják a jogot az előadáson készült kép- videó- és hanganyagok korlátozás nélküli publikálására.

 

  1. Minden látogatóról kép- és/vagy hanganyagok készülhetnek. Ezt a látogatók a rendezvényen való részvétellel elfogadják és tudomásul veszik. Így az ebből fakadó problémák esetén

   utólagos kártérítést nem nyújthat be vendég / látogató, de bármely látogató előzetesen kérheti, hogy róla felvétel ne készülhessen.

 

  1. Az előadások korhatár nélkül látogathatók.

 

Jó szórakozást kívánunk!

Scroll to Top